VAPAALASKU

Topptur LYNGEN - 4 laskupäivää

VAPAALASKUPAKETTI

Topptur Lyngen - 4 laskupäivää

Ajankohdat:

  • 28.4. - 3.5. / Vappu 4 laskupäivää / 690€ (3 paikkaa)


Lyngen on jo monelle suomalaiselle tuttu vapaalasku- ja vuoristohiihtokohde Pohjois-Norjassa, joka sijaitsee lähellä Kilpisjärveä ja Suomen rajaa. Niemimaan vuoret kohoavat jylhinä suoraan merestä, korkeimman huipun Jiehkivarrin noustessa hieman yli 1800 metriin. Lyngen tarjoaa upeita mahdollisuuksia vapaalaskulle ja sopii hyvin kaiken tasoisille laskijoille. Korkeuseroa päivän laskuretkillä kertyy noin 800 - 1500 metriä.

Neljän laskupäivän aikana pääset laskemaan upeissa vuono- ja vuorimaisemissa. Päivän laskuretkelle lähdemme aamuisin noin klo 9-10 välissä ja palaamme takaisin majapaikkaan illansuussa. Kuljetukset retkipäivien aikana hoituvat mukavasti pikkubussilla. Huoltotoimien ja illallisen jälkeen jää vielä hyvin aikaa rennolle yhdessäololle ja seuraavan laskupäivän suunnittelulle.

Majoittuminen:  Viisi yötä Lyngenissä! Meillä on käytössä lodge-majoitus, jossa myös vieraamme majoittuvat. Majapaikasta löytyy kahden ja kolmen hengen huoneita, olohuone, keittiö, suihku, WC, wifi ja paljon muuta. Majoitus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Saavut majapaikkaan ensimmäistä laskupäivää edeltävänä iltana ja majoitut vielä yhden yön viimeisen laskupäivän jälkeen.

Ruokailut: Osallistujat huolehtivat ruokailuista itse. Majoituspaikasta löytyy hyvä keittiö monine kodinkoneineen ja ruuanlaittovälineineen.

Lentokenttäkuljetukset: Kuljetukset sovittaessa Tromsøn lentokentältä Lyngeniin ja takaisin. 

VAPAALASKU - Topptur LYNGEN

Neljä laskupäivää / viisi yötä. Max 7 henkilöä

690€ / henkilö

Vaatimustaso / välineet:

  • hyvä peruskunto ja laskutaito 
  • asiakas pystyy tekemään sujuvia käännöksiä kaikissa rinneolosuhteissa
  • jokaisella osallistujalla omat vapaalasku- ja lumiturvallisuusvälineet. Joitakin lumiturvallisuus välineitä mahdollisuus vuokrata

Hinta sisältää:

  • neljä vapaalaskupäivää Lyngenissä
  • opastuksen ja kuljetukset retkipäivien aikana
  • viisi yötä lodge majoituksessa AMG:n vieraana
  • lentokenttäkuljetukset (sovittaessa)

Hinta ei sisällä matkoja, eikä ruokailuja

Tiedustelut ja varaukset: info@amg70n.com