JÄÄTIKKÖKURSSIT

JÄÄTIKKÖKURSSIT

Suomea lähinnä olevat jäätiköt sijaitsevat Pohjois-Norjassa, vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Suomen rajalta. Tarjontaamme kuuluu 3 päivän jäätikkökurssi hiihtäjille, 4 päivän kesä/ syksy jäätikkökurssi sekä päiväretkiä jäätikölle.


Jäätikkökurssi hiihtäjille - 3 päivää

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle perustiedot ja -taidot laskemiseen turvallisesti jäätiköillä. Opit mm. muodostamaan köysistön, tekemään erilaisia lumi- ja jääankkureita sekä pelastamaan railoon pudonneen hiihtäjän. Käymme läpi myös jäätiköllä liikkumista huonon sään yllättäessä.

Paikka: Lyngen Pohjois-Norja

Ajankohta: Helmi- Toukokuu

Kesto: 3 päivää

Osallistuja määrä: maksimi 6 henkilöä 

Hinta: 1890 € / ryhmä 1-3 henkilöä

Hinta sisältää: opastuksen 

Tiedustelut ja varaukset: info@amg70n.com


Jäätikkökurssi - 4 päivää

Jäätikkökurssi antaa sinulle edellytykset kulkea itsenäisesti jäätiköillä. Saat käytännön tieto-taitoa, opit käyttämään jäärautoja, hakkua, köyttä ja muita turvallisuusvälineitä jäätiköllä ja lumella. Kurssin aikana käydään läpi mm. railopelastustekniikkaa, jääkiipeilyä sekä miten valita turvallinen reitti jäällä ja lumella.

Kurssin aikana majoitumme vuoristomajassa, jonne siirrymme kurssin aloitus päivää edeltävänä iltana. Matkaa majalle parkkipaikalta kertyy noin kaksi kilometriä. Vuoristomajalla on kaasuliesi ja puukamina, eli perus keittomahdollisuus löytyy.

Välineet

Kaikilla kesän jäätikkökursseilla ja -retkillä tarvitset omat henkilökohtaiset retkeilyvälineet. Erityisesti hyvät jäykkäpohjaiset vaelluskengät, kenkien ei kuitenkaan tarvitse olla mikään vuoristokenkä vaan hyvä vaelluskenkä riittää.

Paikka: Lyngen Pohjois-Norja

Ajankohta: Kesä - Syyskuu

Kesto: 4 päivää

Osallistuja määrä: maksimi 8 henkilöä

Hinta: 2390 € / ryhmä 1-4 henkilöä

Hinta sisältää: opastuksen ja jäätikkövarusteet (ei kenkiä)

Tiedustelut ja varaukset: info@amg70n.com